در گزارشی در یک مجله اقتصادی در سال 2000 گفته شده بود که «به احتمال زیاد شما در مورد جیم سایمونز چیزی نشنیدهاید. خیلیها در موردش چیزی نمیدانند». تا آن زمان واقعا کسی در مورد او چیزی نمیدانست. کتاب "مردی که معادله بازار را حل کرد" در مورد این معاملهگر متخصص مالی (کوآنت) اهل ایالات متحده است که باعث مشهورشدن او شد. او که از پدری آمریکایی و مادری روسی متولد شد و تا چاپ این کتاب به سن 83 سالگی رسیده است، همچنان به دنبال آرزوها و اهداف خود است. او به موفقیتهایی بیبدیل در زندگی خود رسید و توانست به موفقترین معاملهگر در تاریخ مالی مدرن تبدیل شود که هیچ کسی در بازار و در دنیای سرمایهگذاری نتوانست به اندازه او در بحث مالی موفقیت کسب کند. صندوق مالی او دارای بازدهی سالانه 66 درصدی و سود سالانه بیش از 7 میلیارد دلار بوده که ارزش داراییهای او را به بیش از 20 میلیارد دلار رسانده است. او البته یک شبه این ره صدساله را نپیمود بلکه با حوصلهمندی، تفکر و درایت، سعی و تلاش و همچنین همت بالا توانست به کوهی از ثروت برسد که حتی برای مدیریت داراییهایش، یک شرکت خصوصی را استخدام کرده است. او حتی به فکر فروش سهام خود به امیر قطر و حتی خرید یک باشگاه فوتبال انگلیسی از این پولهای هنگفت افتاده بود.
سایمونز با بهرهگیری از اصول و قواعد علم ریاضی و آمار و همچنین با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته و نرمافزارهای اختصاصی، بهترین استراتژیهای ممکن را انتخاب میکرد و استفاده از حس ششم و غریزه در معاملات را منسوخ کرد. او متخصصینی را استخدام کرد که با اعتماد به رویکرد علمی و سیستماتیک و استفاده از الگوریتمهای محاسباتی محسوس برای سرمایهگذاری، توانست به ثروتی حیرتانگیز برسد. او برای جلب و استخدام استعدادهای علمی از ذکاوت، خلاقیت و جاهطلبی داوطلبان، بدون توجه به تخصص و یا سوابقشان استفاده کرد تا تیم کاری و شرکت خود را به یک کارخانه مولد ثروت تبدیل کند. همچنین برای جلب و مدیریت سرمایهگذارانی که بتوانند به او و فعالیتهایش اعتماد کنند، فقط از بازخورد موفقیتش استفاده میکرد تا جایی که سرمایهگذاران به طرف شرکت او هجوم میآوردند.
در خلال رسیدن به این موفقیتها، سایمونز بارها و بارها شکست خورد و چندین بار پروسه سرمایهگذاری خود را متوقف کرد و تا آستانه ورشکستگی نیز پیش رفت. اما با وجود تمام مشکلاتی که گریبانش شده بود، توانست با خوشفکری، اعتمادبهنفس و عزم راسخی که داشت، شرایط را به نفع خود تغییر داده و با خودآگاهی و دیدگاه منحصربهفردش بر بازار غلبه کند. او حتی توانست از رکود اقتصادی سال 2008 جان سالم بهدر ببرد.
سایمونز میگوید: «با باهوشترین افرادی که میتوانید کار کنید، حتی باهوشتر از خودتان. همیشه پیگیر باشید و بهراحتی تسلیم نشوید. برای مداومت در کارتان، با حس خوب کار کنید. وقتی چیزی به خوبی کار میکند، حس زیبایی وجود خواهد داشت.»
از مقدمه مترجمِ (محمدحسین صالحی) کتابِ مردی که معادله بازار را حل کرد نوشته گرگوری زاکرمن
0 دیدگاه